Ako docieliť objem vo vlasoch?

Krásne vlasy, s objemom a večne vyzerajúce ako od kaderníka? Vzbudzujúce obdiv a pôsobiace zdravo a lesklo? Ktorá z nás by také nechcela mať? My áno. Tak vám prinášame pár rád a tipov ako na ne...

Ako na objem – po domácky

Zvoľte správny strih vlasov. Asi najjednoduchšia rada. Vďaka vlasom ostríhaným do postupna máte polovicu úspechu za sebou. Objem zväčšíte aj pri fénovaní, ak si vlasy budete fúkať v predklone a zameriate sa hlavne na oblasť od korienkov. Pre väčší lesk odporúčame oplachovať vlasy vlažnou vodou. Krásne zdravé a husté vlasy môžete docieliť aj stravou. Napr. taký losos, listová zelenina, fazuľa, či hrozienka vám k tomu dopomôžu.

Celkovo ovocie a zelenina je číslo jedna aj čo sa týka starostlivosti o vlasy. Vedeli ste napr., že časté tupírovanie síce na istý čas objem vytvorí, ale vlásky sa týmto spôsobom úpravy ničia?

Ako na objem – účesom

Ako sme si povedali – postupne ostríhané vlasy, či už dĺžka po pás, alebo kratšie mikádo, sú správnou voľbou. Účes obzvláštnite ofinkou, ktorá ide do čela, alebo je fúkaná do bokov a je postupne zastrihnutá spolu s vlasmi.

Ako na objem – kozmetikou

Keď už nič nepomáha, ešte stále tu máme prvú pomoc. Pre nás ženy asi najviac jasná voľba. Samozrejme každej z nás bude vyhovovať niečo iné, preto treba len hľadať. Ale my vám prinášame pár produktov, ktoré pomôžu v hodine dvanástej :)

Napr: stylingové prípravky, ktoré vlasy nezaťažia, ale dodajú objem a vlásky zafixujú do požadovaného účesu